Bewuster omgaan met het milieu is een hot item. Er zijn verschillende manieren waarop jij met je bedrijf ook een ecologische en duurzame visie kan nastreven. De voordelen van zo’n duurzame visie zijn enorm.
Koude dagen en donkere nachten, het kan maar een ding betekenen: de herfst is volop aan de gang. Maar het natste seizoen weegt dit jaar extra zwaar door omwille van het coronavirus en net daarom hebben wij enkele opkikkertjes voor je trouwe klanten om hen aan te moedigen om veilig en warm te blijven de komende maanden!
De meest gehoorde boodschap van 2020 zal met voorsprong ‘blijf in uw kot’ zijn. Het coronavirus legt het normale leven stil voor de meesten, maar we mogen niet vergeten dat het einde van het schooljaar voor veel mensen een speciale periode is.

Telewerken, zo vlot kan het gaan!

Nu we allen gevraagd worden om zoveel mogelijk van thuis te werken en we dit misschien ook wel in de toekomst wat meer zullen inzetten, al is het maar om het fileleed wat in te perken, stelt PromoDeer alvast 5 TOP regels voor om je thuiswerkplek zo aangenaam en praktisch mogelijk in te richten:

Ecofriendly de lente in!

Het lijkt misschien niet zo, maar de lente staat voor de deur! Frisse lucht en een wandeling door de mooie natuur, zalig! We kunnen allemaal ons steentje bijdragen om de natuur en het milieu minder te belasten. Wist je dat PromoDeer heel wat duurzame producten in het gamma heeft? Bamboe en tarwestroproducten zijn een ecovriendelijker alternatief voor de plastic versies.