Blijf veilig en warm met PromoDeer.com

Koude dagen en donkere nachten, het kan maar een ding betekenen: de herfst is volop aan de gang. Maar het natste seizoen weegt dit jaar extra zwaar door omwille van het coronavirus en net daarom hebben wij enkele opkikkertjes voor je trouwe klanten om hen aan te moedigen om veilig en warm te blijven de komende maanden!

We hebben met zijn allen al hard ons best gedaan om het virus onder controle te krijgen, maar we moeten blijven volhouden om zo snel mogelijk terug naar onze ‘normale’ levensstijl terug te keren. Motiveer je klanten daarom om steeds een mondmasker te dragen en hun handen te ontsmetten en geef ze een gepersonaliseerde set met mondmasker en ontsmettingsgel cadeau. Je kan de set volledig personaliseren naar de stijl van je bedrijf. Zowel het mondmasker als de ontsmettende gel zijn ook apart verkrijgbaar en te personaliseren. Met deze relatiegeschenken draag jij ook je steentje bij aan de strijd tegen COVID-19.

Blijf warm!

In onze webshop staan ook heel wat leuke items die ervoor zorgen dat je klanten het gure weer perfect kunnen trotseren. We bieden een groot assortiment paraplu’s aan in verschillende kleuren die allemaal gepersonaliseerd kunnen worden. Ook onze warme beanies zijn perfect tegen regen en wind. En vergeet tijdens je wandeltocht je geïsoleerde drinkfles of thermosfles niet, gevuld met een warme drank om je op te warmen. Het logo van je bedrijf komt zo ook in het straatbeeld terecht én je houdt je consumenten lekker warm en tevreden, dus de perfecte items om je klanten te bedanken!

Gezelligheid troef

Wat is er gezelliger dan in de herfst en winter in de zetel onder een dekentje en wat kaarsjes er bij voor de gezelligheid een beetje te scrollen door sociale media? Zorg ervoor dat je bezoekers en klanten niet offline gaan, met onze leuke bamboe powerbank met het logo of een QR-code naar de facebookpagina van je bedrijf. Zo blijven ze steeds op de hoogte van alle nieuwtjes van je bedrijf. 

Alle items in onze webshop zijn ook in kleine oplage te bestellen. Zo kan je verschillende items aan je klanten schenken zonder vast te zitten aan een hoge bestelling.

Wil je zien hoe een bepaald item eruitziet nadat je het gepersonaliseerd hebt? Je kan eerst een gratis digitale proefdruk aanvragen om de grootte van de bedrukking te bekijken en een sample om de stof of het materiaal te voelen. Als je daarna ook effectief een bestelling plaatst, krijg je deze samples helemaal gratis!

Tags: veiligheid

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.