Blijf in uw kot (en bestel online jou bedankingscadeaus)

 Blijf in uw kot (en bestel online jouw bedankingscadeaus)

De meest gehoorde boodschap van 2020 zal met voorsprong ‘blijf in uw kot’ zijn. Het coronavirus legt het normale leven stil voor de meesten, maar we mogen niet vergeten dat het einde van het schooljaar voor veel mensen een speciale periode is.

Scholen

In deze vreemde tijden zouden we haast vergeten dat het einde van het schooljaar nadert. Dit is traditioneel het moment dat zowel leerkrachten als leerlingen in de bloemetjes gezet worden en dit jaar zullen die bedankingen extra veel waarde hebben.

Voor kinderen uit de derde kleuterklas en uit het zesde leerjaar verandert er het komende schooljaar heel veel. Ze komen in een nieuwe graad of school terecht en zullen nieuwe vriendjes moeten maken. Als leerkracht kan je hen een aandenken aan jou en de leuke momenten die ze dit jaar ondanks het coronavirus toch beleefd hebben. Denk aan een gepersonaliseerde pet om deze zomer voldoende bescherming te bieden tegen de zon.

Een nieuwe school of graad kan voor wat onzekerheid zorgen bij sommige kinderen. Geef ze als afscheidscadeau een rugzak, brooddoos of drinkbus zodat ze toch nog iets van hun vorige klas bijhebben. Zo gaat de overgang gegarandeerd heel wat vlotter.

Ook leerkrachten hebben tijdens deze periode het beste van zichzelf moeten geven. Online lessen voorbereiden, cursussen ronddragen, noem maar op. Een gepersonaliseerde koffiemok of een bedanking op een tas zal zeker gewaardeerd worden.

Bedrijven

Maar ook de werknemers die doorheen deze crisis, soms met risico voor hun eigen gezondheid, de economie draaiende houden verdienen wel een bedanking. Dit kan je doen met verschillende leuke cadeaus. Wat dacht je van een BBQ-set? Je kan kiezen tussen verschillende sets (3-delig, 5-delig en 10-delig) en elke set kan bedrukt worden met het logo van uw bedrijf.

Of geef je werknemers een fysieke boost met een yogamat of fitness set. Beweging zorgt voor extra energie en bevordert de weerstand, ideaal om in deze tijden van corona een extra work-out te doen. Werknemers die van thuis werken kan je een plezier doen met bluetooth luidsprekers om de concentratie optimaal te houden. Deze kan je verkrijgen in verschillende maten en kleuren.

Ben je niet zeker hoe een bepaald product er bedrukt zal uitzien of ben je niet zeker van de kleur? Je kan altijd een sample aanvragen, deze zijn gratis als je achteraf ook tot aankoop overgaat.

We kunnen het niet genoeg benadrukken: hou het veilig en blijf in uw kot!

Tags: veiligheid

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.