Ecofriendly de lente in!

 

Het lijkt misschien niet zo, maar de lente staat voor de deur! Frisse lucht en een wandeling door de mooie natuur, zalig! We kunnen allemaal ons steentje bijdragen om de natuur en het milieu minder te belasten. Wist je dat PromoDeer heel wat duurzame producten in het gamma heeft? Bamboe en tarwestroproducten zijn een ecovriendelijker alternatief voor de plastic versies.

 

Bamboe

 

Waarom bamboe? De plant heeft heel wat voordelen: zo is ze biologisch afbreekbaar en zijn er geen pesticiden nodig om ze te kweken. Ze groeit bovendien supersnel en heeft weinig grond nodig om op te groeien. Wij hebben voor jou een bamboe tandenborstel, voor een frisse mond en een kleinere ecologische voetafdruk. Een bamboe lunchbox om je boterhammen in op te bergen en een bestekset van bamboevezel om ze te snijden? Check!

 

Tarwestro

 

De tarwestrovezel wordt meer en meer gebruikt als duurzaam alternatief voor plastic. Omdat de vezels ervan zo lang zijn, is tarwestro ideaal om producten mee te vervaardigen. Denk aan een slakom van tarwestro met dito serveerlepels of gebruik de ecologische bekers. Beiden zijn verkrijgbaar in vier prachtige pastelkleuren! We hebben ook verschillende balpennen in tarwestro, deze kan je net als plastic balpennen laten personaliseren met een bedrukking naar keuze.

 

Kurk

 

Dacht je dat een kurk alleen voor een fles wijn kon gebruiken? Think again! Je vindt in ons assortiment ook een kurken balpen en etuis. Om het setje helemaal af te maken kan je er nog een notitieboekje bij bestellen. Kurk heeft zo veel duurzame eigenschappen: het is heel licht, waterbestendig en de productie ervan is volledig vrij van chemicaliën.

 

Wist je dat?

 

Zelfs met een kleine aanpassing kan je al een groot verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan roestvrijstalen rietjes, even afwassen of de vaat in en je kan ze zo vaak hergebruiken als je wilt. Of schaf een jute draagtas aan om je boodschappen te doen. Je bespaart plaats door geen tientallen plastic zakken meer te moeten stockeren en een jute zak is biologisch afbreekbaar! Win-winsituatie dus.

Wanneer beginnen we eraan?

 

Les champs suivis d'un * sont des champs obligatoires.