Bewuster omgaan met onze planeet, begin met eco relatiegeschenken!

Bewuster omgaan met het milieu is een hot item. Er zijn verschillende manieren waarop jij met je bedrijf ook een ecologische en duurzame visie kan nastreven. De voordelen van zo’n duurzame visie zijn enorm. Wist je bijvoorbeeld dat duurzame relatiegeschenken bijdragen aan een positief beeld en imago van je bedrijf? Lees hieronder hoe dit komt.

Goed voor het milieu!

“Het is vijf voor twaalf”, “te veel afval”, “recycleren is belangrijk!” Het zijn maar enkele waarschuwingen die je ongetwijfeld al vaak gehoord hebt. Maar ze kloppen wel, we moeten met zijn allen bewuster worden van onze ecologische voetafdruk. Jij kan hier als bedrijf je steentje aan bijdragen, door bijvoorbeeld gerecycleerde klantengeschenken mee te geven.

Denk niet alleen aan bamboe of katoen, maar bijvoorbeeld ook aan tarwe, kurk of PET-flessen.

Enkele voorbeelden:

      Een bamboe notitieboekje met gerecycleerde papiervellen,

Een tarwestro ijskrabber,

Gerecycleerde trekkoordrugzak of rugzak, gemaakt van PET-flessen. 

 

Verbeter je imago

Consumenten hechten meer en meer belang aan het feit dat een bedrijf duurzame producten verkoopt of milieubewust is. Het gevolg hiervan is dus ook dat meer en meer bedrijven vanuit een duurzaam standpunt vertrekken om bepaalde producten en diensten aan te bieden. Relatiegeschenken zijn een eerste stap om te laten zien dat je ook bewust omgaat met het milieu.

In onze webshop vind je meer dan 100 producten die elk op hun manier een bijdrage aan leveren. Denk aan populaire items zoals juten zakken met je bedrijfslogo of een bamboe drinkfles.

 

Uniek en origineel

Een duurzaam relatiegeschenk is net dat ietsje origineler dan een gewoon cadeau. Een pluspunt aan unieke geschenken is dat mensen ze niet snel vergeten en dus ook je bedrijf langer in het achterhoofd houden. Een voorbeeld van een uniek klantengeschenk is een set om zelf tuinkers te groeien.De bakjes om de tuinkers in te laten groeien zijn 100% van biologisch afbreekbaar materiaal gemaakt en het is een cadeautje dat zeker niet snel vergeten zal worden.

 

Les champs suivis d'un * sont des champs obligatoires.