Hammam handdoeken 100x150

vanaf € 6,09 zonder opdruk
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 500 € 7,35 *
vanaf 1000 € 6,58 *
vanaf 2500 € 6,09 *
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A360-TOWHT_02
Stel je voor: je bevindt je heerlijk op het strand, in de sauna of bij het zwembad, en na het...meer
Stel je voor: je bevindt je heerlijk op het strand, in de sauna of bij het zwembad, en na het afdrogen voelt je handdoek zo zwaar als een baksteen aan. Maar met onze hamamdoeken wordt dit verleden tijd. Ideaal voor de zomer, want ze zijn licht, zelfs als ze nat zijn, en daardoor eenvoudig mee te nemen. Bovendien drogen deze doeken snel op dankzij het gebruik van pre-consumer used katoen en gerecycled polyester.
Onze hamamdoeken zijn niet zomaar doeken; ze zijn het toonbeeld van vakmanschap, comfort en duurzaamheid. Gemaakt van gerecyclede materialen, bieden ze de perfecte balans tussen zachtheid en duurzaamheid. Met de mogelijkheid om ze volledig aan te passen aan de klant zijn identiteit, zijn ze een krachtig hulpmiddel om het bedrijf te promoten.
Of de klant nu op zoek is naar een verfijnd premium relatiegeschenk, een stijlvolle incentive voor medewerkers, of een trendy merchandise-item voor een merk, onze hamamdoeken zijn de perfecte keuze. Personaliseer ze met een logo, bedrijfskleuren of een uniek ontwerp en maak een blijvende indruk op klanten, medewerkers of partners.

Eigenschappen

Materiaal: 80% pre-consumer recycled cotton 20% RPET polyester,
Laatst bekeken