Reversible Buckethat katoen

vanaf € 5,81 zonder opdruk
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 100 € 8,67 *
vanaf 250 € 7,03 *
vanaf 500 € 6,64 *
vanaf 1000 € 6,22 *
vanaf 2500 € 5,81 *
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A360-ACCBUC_BH03
Ontdek de ultieme chill vibes met onze hippe reversible Bucket Hats van katoen, de perfecte...meer
Ontdek de ultieme chill vibes met onze hippe reversible Bucket Hats van katoen, de perfecte metgezel voor elke gelegenheid. Deze op maat gemaakte omkeerbare hoedjes bieden niet alleen een coole uitstraling, maar beschermen ook het hoofd en gezicht tegen de zonnestralen.
Kies een op maat gemaakte Premium Bucket Hat voor een ingetogen stijl met effen wit, zwart of donkerblauw, passend bij de voorkeur van je klant. Personaliseer de Bucket Hats met een label of geprint logo voor een unieke twist die aansluit bij de wensen van de klant.
Bucket Hats noemen we ook wel vissershoedjes, en zijn een krachtig promotie- en merkstatement. Vissershoedjes stralen altijd een speels en ontspannen karakter uit, leuk als orginele giveaway. Ga voor harmonie met een hoedje in dezelfde kleur als de bedrijfskleuren of kies voor een zomerse vibe. Onze collectie omvat bucket hats voor zowel kinderen, dames als heren, zodat iedereen kan stralen met deze Premium Wearable die vakantievibes uitstraalt en tegelijkertijd bescherming biedt tegen de felle zon.
Of je nu de zomer wilt omarmen of een verfijnde look wilt creëren tijdens de tussenseizoenen, onze Bucket Hats zijn vanaf 100 stuks volledig te personaliseren en de perfecte aanvulling op elke outfit.

Eigenschappen

Materiaal: Katoen
Laatst bekeken