So Comfy Luxe gebreide sjaals

vanaf € 9,66 zonder opdruk
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 100 € 12,38 *
vanaf 250 € 11,13 *
vanaf 500 € 10,85 *
vanaf 1000 € 10,01 *
vanaf 2500 € 9,66 *
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A360-ACCSCA_SC02
De winter brengt een zekere magie met zich mee, maar het kan ook flink koud zijn. Gelukkig zijn...meer
De winter brengt een zekere magie met zich mee, maar het kan ook flink koud zijn. Gelukkig zijn onze luxe gebreide sjaals de ultieme manier om de kou jarenlang te verslaan en toch stijl intact te houden. Gemaakt van warme duurzame hoge kwaliteit recyclede polyester en acrylgaren, zijn deze sjaals niet alleen een knusse winter essential, maar tevens een krachtig hulpmiddel om verschillende marketingdoelen te bereiken.
Deze duurzame sjaal is het perfecte promotionele geschenk voor bedrijven die waarde hechten aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Gelukkig zijn onze gebreide sjaals uit de SO Comfy line de ultieme remedie om de kou te verslaan en toch stijl intact te houden. Gemaakt van warme duurzame acrylgaren, zijn deze sjaals niet alleen een knusse winter essential, maar tevens een krachtig hulpmiddel om verschillende marketingdoelen te bereiken.
De luxe gebreide sjaal kan worden voorzien van een geweven label of een luxe PU leren label. De sjaal is heeft een standaard afmeting van 180x30cm maar kan ook nog groter gemaakt worden, waardoor je de sjaal op verschillende manieren kunt dragen. Elk vezeltje, elke draadje, is zorgvuldig geselecteerd om een zacht gevoel te geven en tegelijkertijd de kou op afstand te houden.

Eigenschappen

Materiaal: Recycled polyester & Acryl
Laatst bekeken